Author Topic: Profile Decorative  (Read 4412 times)

Offline Decostyrene

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • Email
Profile Decorative
« on: March 24, 2011, 13:11:54 »
Profilele Decorative Decostyrene® pentru fatada si interior adauga personalitate,frumusete si stil casei tale, avand o calitate superioara la costuri mult mai reduse decat sistemele clasice pentru decorare a cladirilor sau a incaperilor.

Profilele pentru imbinarea dintre tavan si perete se remarca prin designul si calitatea exceptionale transformand incaperea ta intr-o oaza de confort. De asemenea, ele reprezinta solutia ideala pentru ascunderea imperfectiunilor de la imbinarea dintre perete si tavan.

Lungime de livrare: segmente de 1.20m.
Termen de livrare: 3-4 zile de la lansarea comenzii.

Daca va plac oricare dintre modelele noastre standard sau doriti sa deveniti propriul arhitect al casei, va rugam sa ne anuntati si va vom trimite comanda pe baza specificatiilor dvs. Puteti sa ne trimiteti pe e-mail, posta, fax desenele modelelor personalizate in oricare dintre urmatoarele formate, PDF, DXF, DWG, JPG, GIF, PNG, TIFF impreuna cu numarul de piese de care aveti nevoie. Va vom trimite un raspuns care va rezolva "impasul" in care se afla casa dumneavoastra.
  Va rugam sa nu ezitati sa ne contactati daca aveti intrebari cu privire la comanda sau cu privire la produsele noastre. Asteptam sa ne vizitati si pe site: http://www.decostyrene.ro/Produse.html

Forum NiuTAB.com

Profile Decorative
« on: March 24, 2011, 13:11:54 »