Taxa pe fast-food

Started by Alexx, January 05, 2010, 15:58:08

Previous topic - Next topic

Alexx

Pe motiv de grijă neţărmuită pentru cetaţenii României, o nouă taxă Attila Cseke, ministrul Sănătăţii a prezentat astăzi priorităţile Ministerului Sănătăţii pentru anul 2010, printre care sub pretextul grijei pentru cetăţean se propune introducerea unei noi taxe, cu denumirea de "Taxa pe produsele fast-food". În comunicat se spune in continuare că: "Începând de astăzi, pe site-ul Ministerului Sănătăţii este în dezbatere publică proiectul de hotărâre de guvern de introducere a taxei pe produsele fast-food. Similară taxei pe viciu, noua taxă va reprezenta un procent din vânzarea produselor fast-food, iar fondurile pe care le vom colecta vor fi utilizate pentru suplimentarea fondurilor necesare derulării programelor de sănătate şi a celor de investiţii în infrastructura din sistem. În aceste zile am cerut Comisiei de nutriţie a MS să stabilească exact detaliile privind modul de aplicare a conceptului. Vom avea întâlniri cu producătorii şi cu cei vizaţi de această măsură". Acuma, comunicatul l-am găsit dar link-ul spre dezbaterea publică pare a lipsi muritorilor de rând sau, fiind în continuare un guvern boc se anunţa o taxă, se anunţă o ipotetică dezbatere publică şi se bagă taxa, că oricum cei care mânancă de la fast-food nu se duc la vot, chiar dacă nu se îngraşă.

cflorin_85

CA de obicei...nemaiavand ce face, guvernantii nostri s-au gandit din nou sa scoata bani din piatra seaca...of ofo of...plictiseala asta din parlament si somnul asta care nu le mai ajunge domnilor ... parlamentari :)

sweet98

O sa ajungem sa murim de foame cu asemenea conducatori

Alexx

parca nu s-a mai introdus :D

buzuk

mbn se legaliza legea prostitutiei, mai scoteau si de acolo un ban k si asa se practica la greu in Romania, macar asa erau si ele imopzitate si obligate sa faca sa mai mearga si pe la ginecolog.

dex_is_more

Quote from: buzuk on March 03, 2011, 15:26:15
mbn se legaliza legea prostitutiei, mai scoteau si de acolo un ban k si asa se practica la greu in Romania, macar asa erau si ele imopzitate si obligate sa faca sa mai mearga si pe la ginecolog.
::) si familii mai fericite

Energie

Eu ma intreb de ce nu pun ei taxa si pe aer, mai avem putin si ne pun ceva in genul apometrului la nas sa vada de cate ori inspiram / expiram.

codrut

parca taxa asta nu e introdusa..inca...

sweet98

nici nu cred ca va fi introdusa vreodata :)

codrut

sweet98

nu zic, dar asta e parerea mea...nu cred ca va fi introdusa

codrut

deocamdata nu se aude nimic de aceasta taxa...insa...mai vedem... :D

codrut