Author Topic: Certsign.ro si certificatul digital ... suport 0  (Read 20556 times)

Offline user

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 100
Certsign.ro si certificatul digital ... suport 0
« on: August 16, 2011, 20:16:07 »
Nu stiam unde sa deschid subiectul asa ca am ales aceasta sectiune, fiind vorba de acel certificat digital necesar pentru depunerea declaratiilor de la certsign.

Problema e urmatoare: se achizitioneaza una bucata athena idprotect key cu pachetul de cd si instructiunile total nefolositoare si sumare. Pe cd ar trebui sa se afle instructiunile de instalare pentru acest dispozitiv DAR ... supriza, ele nu exista. In instructiuni spune sa mergem pe site-ul certsign.ro, care are link spre pagina de facebook si twiter, are link si filmulet spre tutorialul de instalare al dispozitivului de la athena, dar ioc drivere si documentatia pdf e la fel de "noua" ca cea de pe cd. De altfel eu n-am reusit sa gasesc nici drivere de instalare pentru celelalte dispozitive pe un site ce banuiesc ca incaseaza ceva bani, si care apartine uti. Ca usurinta in navigare pot spune ca site-ul e cam ... facut pe genunghi link-urile de la suport fiind asezate dupa ureche. Poate ca sunt rautacios si a fost facut gratuit, caz in care se intelege. Dar sa nu ne lasam batuti si sa sunam la suportul tehnic, numar normal ca nah probabil ala verde costa pentru o firma cu cifra de afaceri mare si aflam ca ... programul e intre 08:30 si 17:30 informatie ce spune ca e afisata pe undeva, pe site parca. Numai ca nu se gaseste informatia pe site, sau poate nu am gasit-o eu. La fel programul suportului tehnic nu se gaseste nici pe pliantul primit.

Asa ca intreb vizitatorii adusi poate de google ... stie careva unde gasesc driverele de instalare pentru athena idprotect key pe site-ul cetsign.ro?

Forum NiuTAB.com

Certsign.ro si certificatul digital ... suport 0
« on: August 16, 2011, 20:16:07 »