Author Topic: Regulament Forum  (Read 26558 times)

Offline IL Duce

  • Root Administrators
  • Jr. Member
  • *****
  • Posts: 7
    • http://forum.niutab.com
Regulament Forum
« on: September 17, 2009, 21:38:07 »
Pe acest forum sunt binevenite toate persoanele (indiferent de rasa, religie, varsta, sex, apartenenta sociala etc), persoane care doresc sa schimbe experienta, idei, sa ceara ajutor, sa ajute, sa comunice.

*Mesajele exprima parerea autorilor lor, si nu in mod neaparat parerea acestui forum.Toti membrii forumului raspund personal pentru continutul mesajelor publicate.

*Nu se admite folosirea acestui forum pentru a posta materiale despre care se stie ca au un continut fals si / sau defaimator, lipsit de acuratete, abuziv, vulgar, care incita la ura, hartuitor, obscen, profan, cu orientare sexuala, de amenintare, care invadeaza viata privata a unei persoane sau orice alte materiale care sunt opozabile legilor in vigoare.

*Cand creati un nou topic, aveti grija ca titlul acestuia sa fie cat mai sugestiv pentru continut, corect si complet, si mai ales sa-l creati la rubrica corespunzatoare continutului.

* Este interzisa postarea titlulului cu majuscule, ca si folosirea exagerata a majusculelor in text.

*Pe forum se pune accent pe calitate si nu pe cantitate. Decat un sir intreg de posturi scurte, de umplutura, mai bine unul singur, mai mare si la obiect.

Injuraturile, certurile, atacurile la persoana etc, nu isi au locul aici. Daca nu sunteti de acord cu ceea ce a spus o persoana, combateti mesajul cu argumente, nu atacati persoana. Fiecare trebuie sa respecte punctul de vedere al celuilalt, de aceea recomandam sa fiti obiectivi fara a ataca sau a incerca sa va impuneti punctul de vedere. De asemenea, sunteti rugati sa va abtineti in a face declaratii neacoperite in cazul subiectelor controversate. Tocmai pentru a pastra armonia forumului, sunteti rugati sa scrieti la obiect, respectand subiectul si atmosfera fiecarui topic.

*Cu exceptia forumului LOL mesajele voastre vor trebui sa respecte strict temele celorlalte forumuri.Administratorii si/sau Moderatorii isi rezerva dreptul de a sterge acest tip de mesaje fara avertisment.

-Moderatorii/Administratorii au dreptul sa aplice sanctiuni ce variaza de la un simplu avertisment, banarea contului pe o perioada (ne)determinata, pe o sectiune sau pe intregul forum, pana la stergerea definitiva a contului in cauza. Aceste sanctiuni sunt aplicabile tuturor userilor daca nu se respecta punctele incluse in prezentul regulament.

Daca cineva se simte cu totul si cu totul nedreptatit este rugat sa trimita un e-mail catre Administratori si va fi tratat cu toata atentia cuvenita.

Echipa http://forum.niutab.com
« Last Edit: October 24, 2009, 23:46:15 by IL Duce »

Forum NiuTAB.com

Regulament Forum
« on: September 17, 2009, 21:38:07 »