Spam pe mess

Started by Alexx, September 21, 2009, 15:15:51

Previous topic - Next topic

Alexx

dear girls, if a guy pauses a video game to text you back, marry him.

Alexx

Elefantul îl întreabă pe dinozaur:
-Ţi-a dat Noe add?
-Nu
-Nasol...

Alexx

Doi poliţişti discută: - De ce îţi pui copilul să doarmă pe dulap? - Data trecută a căzut din pat şi n-am auzit

Alexx

Nevasta unui deţinut în audienţă la directorul penitenciarului:
- Domnule director, am venit aici să vă rog să-i daţi bărbatului meu o muncă mai uşoară.
- Dar, doamnă, bărbatul dv. lipeşte etichete pe sticle, deci nu văd în asta un lucru greu.
- Nenorocitul, mie mi-a zis că sapă un tunel...

Alexx

Academia de poliţie. Examen final. Proba de fizică. Întrebare unică: "Ce este mai mare, viteza luminii sau viteza sunetului? Argumentaţi".
Primul poliţist:
- A sunetului.
- Fals, dar argumentaţi!
- Păi dacă dau drumul la televizor, mai întîi se aude ceva şi-apoi se vede!
Al doilea poliţist:
- A luminii.
- Corect. Argumentaţi.
- Dacă dau drumul la radio, mai întîi se aprinde beculeţul şi apoi s-aude.
Al treilea poliţist, geniul grupei, tînăra speranţă a poliţiei române:
- A luminii.
- Corect, argumentati.
- Furtuna!
- Excelent... ziceţi!
- Tunet, fulger... întîi văd fulgerul, apoi aud tunetul!
- Excelent, argumentaţi!
- Păi, permiteţi să raportez: ochii e mai în faţă decît urechile!

Alexx

Sotul ajunge acasa la 5 dimineata. Soata :
- Unde ai fost, Superman?
- Pai, sa vezi, am fost cu niste clienti in oras...
- Si ai stat cu ei pana la 5 dimineata, Superman?
- Pai, da, am reusit sa obtin un contract si...
- Si dupa aia ce ai mai facut, Superman?
- Pai, am fost sa bem ceva la un bar...
- Si pe urma, Superman?
- Pai, am fost la un bar de striptis, asa au vrut clientii, dar a fost foarte urat si plicticos. Da' de ce imi tot zici "Superman"?
- Pai doar Superman isi mai poarta chilotii peste pantaloni!

Alexx

Femeia de serviciu merge la poliţie să facă reclamaţie: cică ar fi fost violată. Poliţiştii o întreabă:
- Povestiţi-ne ce s-a întamplat exact.
- Să vedeţi că spălam pe jos şi deodată a apărut un bărbat în spatele meu. M-a atacat de la spate.
- Şi nu aţi încercat să fugiţi?
- Dar cum să fi fugit? La dreapta perete, la stînga perete, în spate bărbatul, iar în faţă spălasem deja pe jos...

Alexx

Singurul absolvent de liceu din România care a luat bacalaureatul in 2011 va scrie o carte:
"Kum a-m loat bacu"

Alexx

De ce în România nu se face sex în institutiile publice?
Pentru că toti angajatii sunt rude.

Alexx

Dracu isi cauta o sotie cuminte, frumoasa, desteapta devreme acasa, etc etc, femeia perfecta, si o cauta,si o cauta... si nimic. Se gandeste sa apeleze la Dumnezeu: Doamne ajuta-ma si pe mine s-o gasesc ca de ani de zile o caut. Dumnezeu: "du-te si pune in cea mai populata zona de pe pamant o oglinda, cea care nu se va uita in ea pe aia sa o iei de nevasta", zis si facut. Pune dracu oglinda si in sfarsit se insoara. 1. MORALA: baieti, nu mai cautati femei perfecte ca una a fost si a luat-o dracu.2. MORALA: fetelor nu va mai dati perfecte, ca va ia dracu

Alexx

Recent s-a efectuat un sondaj pe plan mondial. Întrebarea a fost: "Vă rugăm să ne spuneţi opinia dumneavoastră în legătură cu lipsa de alimente din restul lumii." Sondajul a fost un eşec total: - în Africa nu ştiau ce înseamnă "alimente"; - în Europa de Vest nu ştiau ce înseamnă "lipsă"; - în Europa de Est nu ştiau ce înseamnă "opinie"; - în America de Sud nu ştiau ce înseamnă "vă rugăm"; - în S.U.A. nu ştiau ce înseamnă "restul lumii".

Alexx

Wikipedia: - Eu stiu totul !
Google:     - Eu am de toate !
Facebook: - Eu stiu pe toata lumea !
Internet:    - Fara mine nu aveti valoare !
e-on:      - Serios ?

Alexx

Inainte sa coboare si ultima treapta a modulului lunar, Neil Armstrong vede imprimate-n praful selenar niste urme ciudate. De opinci, parca.
Ingandurat, se departeaza nitel de modul si da sa se apropie de un crater. Din crater apare un tip ciudat cu palariuta mica, neagra si chimir. Creatura intinde hotarat mana catre Armstrong:
- Servus, io mi-s Ion!
Astronautul, perlplex, il intreaba:
- Si de unde esti ?
- Apai, din Sibiu .
- Si cu ce ai venit aici? continua americanul.
- Cu branza.

Alexx

Hitler, JustinBieber & Eminem went to hell.
They met the Devil sitting on his throne, He asks them why they're in hell.
Hitler: I killed 20 million poeple & caused a holocaust on the Jewish population.
Devil: Good, good. Sit to my right.
Bieber: I poisned the world of music with my little faggy voice that irritates every normal person in the world.Devil: You're such a asshole. Well done, sit to my left. *Looks at Eminem*
And why are you here?
Eminem: Get off my throne bitch

Alexx

Intr-o zi se hotaraste ion sa mearga in padure dupa lemne. Zis si facut. Inhama calul la caruta, ia cainele si pleaca. Ajunge in padure,i a toporul si se apuca de treaba. Incarca el caruta, pune lemne, pune, pune.
La un moment dat se intoarce calul catre el si zice:
-las-o in naibii mea Ioane, mai pui multe lemne pe caruta?!
Ion se sperie si o rupe la fuga. Cainele dupa el. Fuge el ce fuge pana oboseste. Se opreste si se sprijina pe un pom sa-si traga sufletul. Ajunge si cainele si zice:
-ba Ioane, ce m-am speriat cand a vorbit calul!

Alexx